Tjenester

Flytterengjøring
Flyttevask er en total nedvasking av bolig eller kontorlokaler etter utflytting.
Vi gir garanti på kvaliteten for at du som kunde ikke skal behøve gå å bekymre deg for evt. klager på vask.
Prisen fastsettes etter størrelsen på lokalet, vindustyper, og om det er hvitevarer og hvor mange, osv..

Byggrengjøring
Byggvask er rengjøring av nybygg eller tilbygg. Det kreves en del erfaring og kompetanse for å kunne utføre god vask etter at bygget ferdigstilles, og utvalgte KPS ansatte er spesialister med lang erfaring i nettopp dette.

Vindusvask
Rene vinduer sender seriøse og profesjonelle signaler til dine kunder og ansatte. Med vinduspussavtale fra KPS vil din bedrift automatisk få rengjort alle vinduene ved behov.

Boning
Ofte er boning en bra løsning som gjør at gulvet holder seg pent og rent over tid. Boning gir et veldig pent resultat, det letter renholdet, forsterker firmaets identitet (glans i gulvet gir økt salg), forlenger gulvets levetid. Det kreves mye kunnskap om boning, og ikke minst erfaring. Vi har medarbeidere med lang erfaring, som er meget dyktige på akkurat dette.

Tepperens
Tepperens er nødvendig for å fjerne ”skitt” og flekker som ikke går bort ved vanlig støvsuging.
Jobben utføres med profesjonelt utstyr. Vi renser også sofaer og løse tepper.

Matteutleie
Her bestemmer du selv frekvensen. Kanskje du ønsker å bytte oftere i vinterhalvåret?

Hovedrengjøring
En hovedrengjøring omfatter normalt vask av vegger og tak, støvtørking av bilder, glass i dører og vegger. innvendig vinduspuss med karmvask, dør- og karmvask (innvendig), lysarmatur, radiatorer, grundig vask av sanitærrom, vasker samt vask og støvsuging av gulver. Rett metode og behandling velges slik at vi sikrer korrekt behandlingsmetode av overflaten.